çiğ kaymak

Tek bir sonuç gösteriliyor

ÇİĞ KAYMAK
(1 KG)

 70,00

 70,00Sepete Ekle

ÇİĞ KAYMAK
(1 KG)

 70,00

Çiğ kaymak sütün kendinde bulunan kaymak kısmıdır. Kaymağın ekşimesini önlemek ve tatlı kalmasını sağlamak ve yağı alınan sütü peynir yapmak için sağılınca hemen 60 santim derinliğinde bir kaba doldurup soğuk suya koyunuz. Sütün ısısının 10 -12 derecede bulunması için suyun derecesini ona göre düzenlemek gerekir. Zira sütün soğuk bulunmasından kaymaklanma

Web Tasarım

Gezi Rehberi

Türban ve Saç Tasarımı

Erzurum Günlük Kiralık Ev

Erzurum Süt ve Süt Ürünleri

Erzurum Cağ Kebabı

Erzurum Yeşil Peyniri ve Yöresel Ürünler

Erzurum Yöresel Ürünler

Erzincan Tulum Peyniri ve Yöresel Ürünler

Sistem Mühendisi

Developer

Döner Sipariş Ver