peynir

Gösterilen sonuç sayısı: 8

ERZİNCAN TULUM PEYNİR
(1 KG)

 65,00

Yapımına Mayıs, Haziran aylarında başlanan ve takribi Eylül- Ekim aylarında hazır hale gelen Erzincan ilimizin yüksek rakımlı yerlerinde, zengin bitki örtüsüne sahip iklim ve topraklarında otlayan KARAMAN koyunundan elde edilen sütten yapılan yöresel bir peynir çeşididir. ERZİNCAN TULUM PEYNİRİ ÖZELLİKLERİ Her peynir çeşidinde olduğu gibi yörenin, iklimi, toprağı ve bitki

ERZURUM KOYUN PEYNİRİ
(1 KG)

 65,00

Selim Selimoğlu Koyun Peynirimiz için %100 saf koyun sütü kullanıyoruz. O özel ve aromatik lezzet herkes tarafından çok beĝeniliyor. Kavun, şeftali ve üzüm gibi Akdeniz meyvelerin yanına harika uyum saĝlıyor. Türk mutfaĝında ve hatta diĝer Akdeniz ülkelerinde olduĝu gibi vazgeçilemez bir peynir çeşitidir.

ESKİ KAŞAR PEYNİRİ
(1 KG)

 75,00

Kaşar peyniri için topladığımız sütleri, peynir mandıramızdaki özel süt temizleyici makinelerden geçirerek içindeki zararlı maddelerden arındırıyoruz. Ardından el emeği göz nuru işçilik yöntemleriyle, klasik bir tarzda kaşar peynirlerini hazırlayarak, özel olarak yapılmış ağaç zeminler üzerinde 25 – 30 gün kadar süreyle tuttuktan sonra, en az 3 ay süreyle bekletilmek üzere,

KARS GRAVYERİ
(1 KG)

 100,00

 100,00Sepete Ekle

KARS GRAVYERİ
(1 KG)

 100,00

Gravyer peynirinin yapılması büyük bir itina ister ve bu itina daha sut veren inekten başlar. Bunun ıçm ineğin mutlaka mer’ada otlamış olması, pancar veya arpa küspesi, yahut bekletilmiş ot yememiş olması lâzımdır. İneklerin kendilerinde ve memelerinde hastalık olmayacak. sütler gayet temiz sağılacak ve sütün peynire elverişli olup olmadığı mutlaka fabrikada

ÖRGÜ PEYNİR
(1 KG)

 60,00

 60,00Sepete Ekle

ÖRGÜ PEYNİR
(1 KG)

 60,00

Selim Selimoğlu Örgü Peyniri (k.m. %40) eski tarife göre iki basamaklı üretim metodu ile zahmetli el yapımı ve yüksek kalite koşullarına uyularak peynir haline getirilip saç örgüsü şeklinde imal ediliyor. Bu üretim metoduda peynire o özel baharatlı ve tuzlu tadını veriyor. İsteyenler arzuladıkları tuz oranını, peyniri tüketmeden önce bir kaç

SALAMURA CİVİL PEYNİR (1 KG)

 40,00

Peyniri yıkayıp tek tek tuza bulayıp cam kavanoza yerleştirilir.2 gün beklettikten sonra kalan tuzu suda eritin. suyun yoğunluğunu ölçmek için 1 çiğ yumurtayı  tuzlu suya bırakın ,yumurtanın tepesi metal para kadar görünürse iyidir. Yumurta suyun dibinde kalıyorsa tuz eklemeye devam edin. Kavanozda boş yer kalmayacak  şekilde peynirin üzerini tuzlu suyla

TAZE YAĞLI PEYNİR
(1 KG)

 45,00

Selim Selkimoğlu Yağlı Taze  Peyniri, 1000 gr Vakum PVC Ambalaj ve 1000 gr Dilimli-Vakum PE Ambalaj olarak siz tüketicilerimizin beğenisine sunulmuştur.

VAN OTLU PEYNİR
(1 KG)

 55,00

 55,00Sepete Ekle

VAN OTLU PEYNİR
(1 KG)

 55,00

Van’ın geleneksel otlu peyniri ilkbaharda, hem sütün hem de otun bol olduğu dönemde, genellikle koyun sütünden  üretilir. Ancak, koyun sütüne inek ve keçi sütü de karıştırıldığı olur. Sütler çiğ olarak ya da çok az ısıtılarak mayalanır. Mayalama sıcaklığı yaklaşık 30 derecedir. süt 1-2 saatte pıhtılaşır. Daha sonra bir kat pıhtı,

Web Tasarım

Gezi Rehberi

Türban ve Saç Tasarımı

Erzurum Günlük Kiralık Ev

Erzurum Süt ve Süt Ürünleri

Erzurum Cağ Kebabı

Erzurum Yeşil Peyniri ve Yöresel Ürünler

Erzurum Yöresel Ürünler

Erzincan Tulum Peyniri ve Yöresel Ürünler

Sistem Mühendisi

Developer

Döner Sipariş Ver