salamura

Tek bir sonuç gösteriliyor

SALAMURA CİVİL PEYNİR (1 KG)

 40,00

Peyniri yıkayıp tek tek tuza bulayıp cam kavanoza yerleştirilir.2 gün beklettikten sonra kalan tuzu suda eritin. suyun yoğunluğunu ölçmek için 1 çiğ yumurtayı  tuzlu suya bırakın ,yumurtanın tepesi metal para kadar görünürse iyidir. Yumurta suyun dibinde kalıyorsa tuz eklemeye devam edin. Kavanozda boş yer kalmayacak  şekilde peynirin üzerini tuzlu suyla

Web Tasarım

Gezi Rehberi

Türban ve Saç Tasarımı

Erzurum Günlük Kiralık Ev

Erzurum Süt ve Süt Ürünleri

Erzurum Cağ Kebabı

Erzurum Yeşil Peyniri ve Yöresel Ürünler

Erzurum Yöresel Ürünler

Erzincan Tulum Peyniri ve Yöresel Ürünler

Sistem Mühendisi

Developer

Döner Sipariş Ver