ÇİĞ KAYMAK (1 KG)
Çiğ kaymak sütün kendinde bulunan kaymak kısmıdır. Kaymağın ekşimesini önlemek ve tatlı kalmasını sağlamak ve yağı alınan sütü peynir yapmak için sağılınca hemen 60 santim derinliğinde bir kaba doldurup soğuk suya koyunuz. Sütün ısısının 10 -12 derecede bulunması için suyun derecesini ona göre düzenlemek gerekir. Zira sütün soğuk bulunmasından kaymaklanma
-
₺ 70,00Sepete Ekle
-
ERZURUM PEYNİR HELVASI HORİS (1 KG)
Horis Peynir Helvası, Taze sütün kaymağı alınır ve tereyağı kıvamına gelinceye kadar kaynatılır. Daha sonra un ile karıştırılıp uzun süre kavrulur. Soğutulduktan sonra tuz ve taze civil peynir eklenip yoğrulur ve tüketime hazır hale gelir. Bu işlemlerin tamamı hijyenik ortamlarda yapılır ve hiçbir katkı maddesi kullanılmaz.
-
₺ 75,00Sepete Ekle
-
KURU KAYMAK (1 KG)
Erzincan’ın Kemaliye (Eğin) ilçesinden yaz ayları dışında 3 mevsim haftada bir gün getirdiğimiz Kuru Kaymaklar hemşerilerimiz için nostaljik bir anlam ifade ediyor.
-
₺ 100,00Sepete Ekle
-
SADE YAĞ (1 KG)
Sade Yağ yaylalardan toplanan Sütlerden elde edilmektedir fabrikasyon Ürün Değildir. 1 kg Topaklar halinde satılmaktadır. Müşterilerimize ürünü paketlerken vakum ambalaj içinde serin dondurucuda donuk bir şekilde çıkartılıp Aynı Gün koli yapılarak kargoya verilir.
-
₺ 80,00Sepete Ekle
-
TEREYAĞI (1 KG)
Hakiki Köy Tereyağı Yaylacılık Zamandın’da Toplanan Sütlerden Elde Edilmektedir Fabrikasyon Ürün Değildir 1 kg Topaklar Halinde Satılmaktadır. Müşterilerimize Ürünü Paketlerken Vakum Ambalaj İçinde Derin Dondurucuda Donuk Bir Şekilde Çıkartılıp Aynı Gün Koli Yapılarak Kargoya Verili
-
₺ 65,00Sepete Ekle
-