Related products
ŞEKERSİZ KARAKOVAN BALI (1 KG)
Altı ay kapalı kalıp topluiğne başı kadar bir aydınlık görmediği için kapalıkovan yani KARAKOVAN BALI denir. Erzurum’un oldukça yüksek 2000’e yakın çiçeğinden karakovan balını toplayan kafkas arıları; hortumu uzun olduğundan çiçekteki tüm balı alır. Ortasında balmumu yoktur. Tamamıyle natureldir. İnsan eli değmeden arı kendi isteğine göre hazırlamıştır. Şeker (Glikoz) oranı
₺ 200,00Sepete Ekle
ŞEKERSİZ KARAKOVAN BALI (1 KG)
Altı ay kapalı kalıp topluiğne başı kadar bir aydınlık görmediği için kapalıkovan yani KARAKOVAN BALI denir. Erzurum’un oldukça yüksek 2000’e yakın çiçeğinden karakovan balını toplayan kafkas arıları; hortumu uzun olduğundan çiçekteki tüm balı alır. Ortasında balmumu yoktur. Tamamıyle natureldir. İnsan eli değmeden arı kendi isteğine göre hazırlamıştır. Şeker (Glikoz) oranı
₺ 200,00Sepete Ekle
PETEK BAL (3 KG)
Petekli bal Erzurum ilinin yüksek yaylalarında üretilen kaliteli bir baldır. Doğunun yüksek rakımlı bölgelerindeki çiçeklerden elde edilmiştir. Tartılarak satılmaktadır. Balın Faydaları ; Grip ve nezleyi iyileştirir. Enerji verir. Eğer suyla karıştırılıp içilirse, mantar zehirlenmesine iyi gelir. İçine konulan birçok sebzeyi ve meyveyi yaklaşık 6 ay süreyle tazeliğini korur. Gözlere sürme
₺ 150,00Sepete Ekle
PETEK BAL (3 KG)
Petekli bal Erzurum ilinin yüksek yaylalarında üretilen kaliteli bir baldır. Doğunun yüksek rakımlı bölgelerindeki çiçeklerden elde edilmiştir. Tartılarak satılmaktadır. Balın Faydaları ; Grip ve nezleyi iyileştirir. Enerji verir. Eğer suyla karıştırılıp içilirse, mantar zehirlenmesine iyi gelir. İçine konulan birçok sebzeyi ve meyveyi yaklaşık 6 ay süreyle tazeliğini korur. Gözlere sürme
₺ 150,00Sepete Ekle
SÜZME BAL ŞEKERSİZ (1 KG)
Sizler için özenle üretilen ballarımız Erzurum’un yaylalarında en doğal şekilde el değmeden üretilir. Arılar bir çok çiçekten ve polenden balı doğal yollarla üretir. İçeriğinde en ufak miktarda şeker bulunmaz. Balımız tamamen organik ve dolayısıyla doğaldır. Balın kendine has kokusu, rengi ve aromasıyla bunu fazlasıyla fark edeceksiniz. Mandalinn markası her zaman
₺ 150,00Sepete Ekle
SÜZME BAL ŞEKERSİZ (1 KG)
Sizler için özenle üretilen ballarımız Erzurum’un yaylalarında en doğal şekilde el değmeden üretilir. Arılar bir çok çiçekten ve polenden balı doğal yollarla üretir. İçeriğinde en ufak miktarda şeker bulunmaz. Balımız tamamen organik ve dolayısıyla doğaldır. Balın kendine has kokusu, rengi ve aromasıyla bunu fazlasıyla fark edeceksiniz. Mandalinn markası her zaman
₺ 150,00Sepete Ekle
PEKMEZ (1 KG)
Pekmez üzüm, incir, keçiboynuzu (harnup) veya dut gibi tatlı meyvelerin ya da şeker pancarı, ardıç meyvesi gibi şekere dönüşebilecek tarım ürünlerinin ezilerek kaynatılması ile üretilen, Anadoluya özgü, yoğun ve tatlı bir şuruptur. Pekmez, yüksek şeker içeriği nedeniyle iyi bir karbonhidrat ve enerji kaynağıdır. Ayrıca, mineralleri yoğun olarak içermektedir. Pekmez özellikle
₺ 70,00Sepete Ekle
PEKMEZ (1 KG)
Pekmez üzüm, incir, keçiboynuzu (harnup) veya dut gibi tatlı meyvelerin ya da şeker pancarı, ardıç meyvesi gibi şekere dönüşebilecek tarım ürünlerinin ezilerek kaynatılması ile üretilen, Anadoluya özgü, yoğun ve tatlı bir şuruptur. Pekmez, yüksek şeker içeriği nedeniyle iyi bir karbonhidrat ve enerji kaynağıdır. Ayrıca, mineralleri yoğun olarak içermektedir. Pekmez özellikle
₺ 70,00Sepete Ekle
ŞEKERSİZ SAF BAL (1 KG)
Ürünümüz kesinlikle ısı, ışıl ve filtreleme işlemlerine tabi tutulmadan doğal haliyle sofralarınıza sunulmaktadır. Balımızın içindeki mineral, vitamin vb. maddeler öldürülmediği için 2 ila 12 ay arasında kristalize olabilir(donabilir). Kristalize olarak donan balı eski haline dönüştürerek tüketebilirsiniz, ancak bunu yaparken donmuş balı 45 0C yi geçmeme koşuluyla ısıtarak eritmeye dikkat etmelisiniz.
₺ 150,00Sepete Ekle
ŞEKERSİZ SAF BAL (1 KG)
Ürünümüz kesinlikle ısı, ışıl ve filtreleme işlemlerine tabi tutulmadan doğal haliyle sofralarınıza sunulmaktadır. Balımızın içindeki mineral, vitamin vb. maddeler öldürülmediği için 2 ila 12 ay arasında kristalize olabilir(donabilir). Kristalize olarak donan balı eski haline dönüştürerek tüketebilirsiniz, ancak bunu yaparken donmuş balı 45 0C yi geçmeme koşuluyla ısıtarak eritmeye dikkat etmelisiniz.
₺ 150,00Sepete Ekle
DUT PEKMEZİ (1 KG)
Pekmez üzüm, incir, keçiboynuzu (harnup) veya dut gibi tatlı meyvelerin ya da şeker pancarı, ardıç meyvesi gibi şekere dönüşebilecek tarım ürünlerinin ezilerek kaynatılması ile üretilen, Anadolu’ya özgü, yoğun ve tatlı bir şuruptur. Pekmez, yüksek şeker içeriği nedeniyle iyi bir karbonhidrat ve enerji kaynağıdır. Ayrıca, mineralleri yoğun olarak içermektedir. Pekmez özellikle
₺ 65,00Sepete Ekle
DUT PEKMEZİ (1 KG)
Pekmez üzüm, incir, keçiboynuzu (harnup) veya dut gibi tatlı meyvelerin ya da şeker pancarı, ardıç meyvesi gibi şekere dönüşebilecek tarım ürünlerinin ezilerek kaynatılması ile üretilen, Anadolu’ya özgü, yoğun ve tatlı bir şuruptur. Pekmez, yüksek şeker içeriği nedeniyle iyi bir karbonhidrat ve enerji kaynağıdır. Ayrıca, mineralleri yoğun olarak içermektedir. Pekmez özellikle
₺ 65,00Sepete Ekle
İncelemeler
Henüz inceleme yapılmadı.