ÇİĞ KAYMAK
(1 KG)

 70,00

Karşılaştır

Share this product

Açıklama

Çiğ kaymak sütün kendinde bulunan kaymak kısmıdır. Kaymağın ekşimesini önlemek ve tatlı kalmasını sağlamak ve yağı alınan sütü peynir yapmak için sağılınca hemen 60 santim derinliğinde bir kaba doldurup soğuk suya koyunuz. Sütün ısısının 10 -12 derecede bulunması için suyun derecesini ona göre düzenlemek gerekir. Zira sütün soğuk bulunmasından kaymaklanma süresi 48 saat devam eder ve takriben % 90 miktarında kaymak toplanmış olur.

İncelemeler

Henüz inceleme yapılmadı.

“ÇİĞ KAYMAK
(1 KG)” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Web Tasarım

Gezi Rehberi

Türban ve Saç Tasarımı

Erzurum Günlük Kiralık Ev

Erzurum Süt ve Süt Ürünleri

Erzurum Cağ Kebabı

Erzurum Yeşil Peyniri ve Yöresel Ürünler

Erzurum Yöresel Ürünler

Erzincan Tulum Peyniri ve Yöresel Ürünler

Sistem Mühendisi

Developer

Döner Sipariş Ver