LORSUZ YEŞİL PEYNİR (1 KG)
₺ 50,00
KarşılaştırAçıklama
Lor peyniri yumuşak kıvama sahip, keçi ve koyun kaynaklı elde edilen ve taze tüketilebilen bir besin kaynağıdır. Kısa ömürlü olan tuzlu ve tuzsuz tüketilebilen İtalyanlara özgü bir peynir çeşididir. Ana vatanı İtalya olan bu peynir diğer bir adıyla da İtalya peyniri olarak da bilinmektedir. Lor peyniri düzenli olarak tüketildiğinde insan sağlığı üzerinde başta beyin ve göz hastalıkları olmak üzere MS hastalığı (multipl skleroz), Alzheimer ve Parkinson hastalıklarına doğal bir çözüm kaynağı olmaktadır.
Lor peyniri ayrıca vitamin ve mineral açısından da oldukça zengindir. Günlük yaşam koşullarında ihtiyacımız olan A vitamini, B2 vitamini, B12 vitamini, omega 3, omega 6, yağ asitleri, proteinler, kalsiyum, fosfor, selenyum ve çinko açısından iyi kaynaklıdırlar.
Related products
CEVİZLİ KETE (1 ADET)
Erzurum cevizli köy ketesi özel hazırlanmaktadır. Özel tandır fırınında üretilmiştir. Belirtilen fiyat 1 adet için geçerlidir.
₺ 10,00Sepete Ekle
CEVİZLİ KETE (1 ADET)
Erzurum cevizli köy ketesi özel hazırlanmaktadır. Özel tandır fırınında üretilmiştir. Belirtilen fiyat 1 adet için geçerlidir.
₺ 10,00Sepete Ekle
TAZE YAĞLI PEYNİR (1 KG)
Selim Selkimoğlu Yağlı Taze Peyniri, 1000 gr Vakum PVC Ambalaj ve 1000 gr Dilimli-Vakum PE Ambalaj olarak siz tüketicilerimizin beğenisine sunulmuştur.
₺ 45,00Sepete Ekle
TAZE YAĞLI PEYNİR (1 KG)
Selim Selkimoğlu Yağlı Taze Peyniri, 1000 gr Vakum PVC Ambalaj ve 1000 gr Dilimli-Vakum PE Ambalaj olarak siz tüketicilerimizin beğenisine sunulmuştur.
₺ 45,00Sepete Ekle
TAZE KAŞAR PEYNİRİ (1 KG)
Kaşar peyniri için topladığımız sütleri, peynir mandıramızdaki özel süt temizleyici makinelerden geçirerek içindeki zararlı maddelerden arındırıyoruz. Ardından el emeği göz nuru işçilik yöntemleriyle, klasik bir tarzda kaşar peynirlerini hazırlayarak, özel olarak yapılmış ağaç zeminler üzerinde 25 – 30 gün kadar süreyle tuttuktan sonra, en az 3 ay süreyle bekletilmek üzere,
₺ 55,00Sepete Ekle
TAZE KAŞAR PEYNİRİ (1 KG)
Kaşar peyniri için topladığımız sütleri, peynir mandıramızdaki özel süt temizleyici makinelerden geçirerek içindeki zararlı maddelerden arındırıyoruz. Ardından el emeği göz nuru işçilik yöntemleriyle, klasik bir tarzda kaşar peynirlerini hazırlayarak, özel olarak yapılmış ağaç zeminler üzerinde 25 – 30 gün kadar süreyle tuttuktan sonra, en az 3 ay süreyle bekletilmek üzere,
₺ 55,00Sepete Ekle
HINIS FASÜLYESİ (1 KG)
Pişince normal fasulyelerden daha büyük ve daha lezzetli olur. Piştikten sonra dağılmaz. Genellikle pişirmeden önce sütte ıslatılırsa daha lezzetli olur. Ürünü Saklama Şartları: Nem almayan ortamda saklayınız. Not: Bu ürün paket olarak satılmaktadır. Bir paket ağırlığı 1000 gramdır. Not: Kapıda ödeme sistemi ile ödemenizi kapıda ister kredi kartı ile isterseniz nakit olarak gerçekleştirebilirsiniz
₺ 45,00Sepete Ekle
HINIS FASÜLYESİ (1 KG)
Pişince normal fasulyelerden daha büyük ve daha lezzetli olur. Piştikten sonra dağılmaz. Genellikle pişirmeden önce sütte ıslatılırsa daha lezzetli olur. Ürünü Saklama Şartları: Nem almayan ortamda saklayınız. Not: Bu ürün paket olarak satılmaktadır. Bir paket ağırlığı 1000 gramdır. Not: Kapıda ödeme sistemi ile ödemenizi kapıda ister kredi kartı ile isterseniz nakit olarak gerçekleştirebilirsiniz
₺ 45,00Sepete Ekle
ERZİNCAN TULUM PEYNİR (1 KG)
Yapımına Mayıs, Haziran aylarında başlanan ve takribi Eylül- Ekim aylarında hazır hale gelen Erzincan ilimizin yüksek rakımlı yerlerinde, zengin bitki örtüsüne sahip iklim ve topraklarında otlayan KARAMAN koyunundan elde edilen sütten yapılan yöresel bir peynir çeşididir. ERZİNCAN TULUM PEYNİRİ ÖZELLİKLERİ Her peynir çeşidinde olduğu gibi yörenin, iklimi, toprağı ve bitki
₺ 65,00Sepete Ekle
ERZİNCAN TULUM PEYNİR (1 KG)
Yapımına Mayıs, Haziran aylarında başlanan ve takribi Eylül- Ekim aylarında hazır hale gelen Erzincan ilimizin yüksek rakımlı yerlerinde, zengin bitki örtüsüne sahip iklim ve topraklarında otlayan KARAMAN koyunundan elde edilen sütten yapılan yöresel bir peynir çeşididir. ERZİNCAN TULUM PEYNİRİ ÖZELLİKLERİ Her peynir çeşidinde olduğu gibi yörenin, iklimi, toprağı ve bitki
₺ 65,00Sepete Ekle
VAN OTLU PEYNİR (1 KG)
Van’ın geleneksel otlu peyniri ilkbaharda, hem sütün hem de otun bol olduğu dönemde, genellikle koyun sütünden üretilir. Ancak, koyun sütüne inek ve keçi sütü de karıştırıldığı olur. Sütler çiğ olarak ya da çok az ısıtılarak mayalanır. Mayalama sıcaklığı yaklaşık 30 derecedir. süt 1-2 saatte pıhtılaşır. Daha sonra bir kat pıhtı,
₺ 55,00Sepete Ekle
VAN OTLU PEYNİR (1 KG)
Van’ın geleneksel otlu peyniri ilkbaharda, hem sütün hem de otun bol olduğu dönemde, genellikle koyun sütünden üretilir. Ancak, koyun sütüne inek ve keçi sütü de karıştırıldığı olur. Sütler çiğ olarak ya da çok az ısıtılarak mayalanır. Mayalama sıcaklığı yaklaşık 30 derecedir. süt 1-2 saatte pıhtılaşır. Daha sonra bir kat pıhtı,
₺ 55,00Sepete Ekle
ERZURUM AKİDE ŞEKERİ (500 GR)
Geleneksel şekerlerden bir tanesi de akide şekeridir. Gözleri kamaştıran rengarenk çeşitleri mevcuttur. Misafirlerinize ikramlarınızda kullanabilirsiniz. 500 gr
₺ 20,00Sepete Ekle
ERZURUM AKİDE ŞEKERİ (500 GR)
Geleneksel şekerlerden bir tanesi de akide şekeridir. Gözleri kamaştıran rengarenk çeşitleri mevcuttur. Misafirlerinize ikramlarınızda kullanabilirsiniz. 500 gr
₺ 20,00Sepete Ekle
İncelemeler
Henüz inceleme yapılmadı.