LORSUZ YEŞİL PEYNİR (1 KG)
₺ 50,00
KarşılaştırAçıklama
Lor peyniri yumuşak kıvama sahip, keçi ve koyun kaynaklı elde edilen ve taze tüketilebilen bir besin kaynağıdır. Kısa ömürlü olan tuzlu ve tuzsuz tüketilebilen İtalyanlara özgü bir peynir çeşididir. Ana vatanı İtalya olan bu peynir diğer bir adıyla da İtalya peyniri olarak da bilinmektedir. Lor peyniri düzenli olarak tüketildiğinde insan sağlığı üzerinde başta beyin ve göz hastalıkları olmak üzere MS hastalığı (multipl skleroz), Alzheimer ve Parkinson hastalıklarına doğal bir çözüm kaynağı olmaktadır.
Lor peyniri ayrıca vitamin ve mineral açısından da oldukça zengindir. Günlük yaşam koşullarında ihtiyacımız olan A vitamini, B2 vitamini, B12 vitamini, omega 3, omega 6, yağ asitleri, proteinler, kalsiyum, fosfor, selenyum ve çinko açısından iyi kaynaklıdırlar.
Related products
TAZE LOR (1 KG)
Lor peyniri yumuşak kıvama sahip, keçi ve koyun kaynaklı elde edilen ve taze tüketilebilen bir besin kaynağıdır. Kısa ömürlü olan tuzlu ve tuzsuz tüketilebilen İtalyanlara özgü bir peynir çeşididir. Ana vatanı İtalya olan bu peynir diğer bir adıyla da İtalya peyniri olarak da bilinmektedir. Lor peyniri düzenli olarak tüketildiğinde insan
₺ 20,00Sepete Ekle
TAZE LOR (1 KG)
Lor peyniri yumuşak kıvama sahip, keçi ve koyun kaynaklı elde edilen ve taze tüketilebilen bir besin kaynağıdır. Kısa ömürlü olan tuzlu ve tuzsuz tüketilebilen İtalyanlara özgü bir peynir çeşididir. Ana vatanı İtalya olan bu peynir diğer bir adıyla da İtalya peyniri olarak da bilinmektedir. Lor peyniri düzenli olarak tüketildiğinde insan
₺ 20,00Sepete Ekle
TAZE KAŞAR PEYNİRİ (1 KG)
Kaşar peyniri için topladığımız sütleri, peynir mandıramızdaki özel süt temizleyici makinelerden geçirerek içindeki zararlı maddelerden arındırıyoruz. Ardından el emeği göz nuru işçilik yöntemleriyle, klasik bir tarzda kaşar peynirlerini hazırlayarak, özel olarak yapılmış ağaç zeminler üzerinde 25 – 30 gün kadar süreyle tuttuktan sonra, en az 3 ay süreyle bekletilmek üzere,
₺ 55,00Sepete Ekle
TAZE KAŞAR PEYNİRİ (1 KG)
Kaşar peyniri için topladığımız sütleri, peynir mandıramızdaki özel süt temizleyici makinelerden geçirerek içindeki zararlı maddelerden arındırıyoruz. Ardından el emeği göz nuru işçilik yöntemleriyle, klasik bir tarzda kaşar peynirlerini hazırlayarak, özel olarak yapılmış ağaç zeminler üzerinde 25 – 30 gün kadar süreyle tuttuktan sonra, en az 3 ay süreyle bekletilmek üzere,
₺ 55,00Sepete Ekle
LORLU YEŞİL PEYNİR (1 KG)
Lor peyniri yumuşak kıvama sahip, keçi ve koyun kaynaklı elde edilen ve taze tüketilebilen bir besin kaynağıdır. Kısa ömürlü olan tuzlu ve tuzsuz tüketilebilen İtalyanlara özgü bir peynir çeşididir. Ana vatanı İtalya olan bu peynir diğer bir adıyla da İtalya peyniri olarak da bilinmektedir. Lor peyniri düzenli olarak tüketildiğinde insan
₺ 40,00Sepete Ekle
LORLU YEŞİL PEYNİR (1 KG)
Lor peyniri yumuşak kıvama sahip, keçi ve koyun kaynaklı elde edilen ve taze tüketilebilen bir besin kaynağıdır. Kısa ömürlü olan tuzlu ve tuzsuz tüketilebilen İtalyanlara özgü bir peynir çeşididir. Ana vatanı İtalya olan bu peynir diğer bir adıyla da İtalya peyniri olarak da bilinmektedir. Lor peyniri düzenli olarak tüketildiğinde insan
₺ 40,00Sepete Ekle
ERZURUM KOYUN PEYNİRİ (1 KG)
Selim Selimoğlu Koyun Peynirimiz için %100 saf koyun sütü kullanıyoruz. O özel ve aromatik lezzet herkes tarafından çok beĝeniliyor. Kavun, şeftali ve üzüm gibi Akdeniz meyvelerin yanına harika uyum saĝlıyor. Türk mutfaĝında ve hatta diĝer Akdeniz ülkelerinde olduĝu gibi vazgeçilemez bir peynir çeşitidir.
₺ 65,00Sepete Ekle
ERZURUM KOYUN PEYNİRİ (1 KG)
Selim Selimoğlu Koyun Peynirimiz için %100 saf koyun sütü kullanıyoruz. O özel ve aromatik lezzet herkes tarafından çok beĝeniliyor. Kavun, şeftali ve üzüm gibi Akdeniz meyvelerin yanına harika uyum saĝlıyor. Türk mutfaĝında ve hatta diĝer Akdeniz ülkelerinde olduĝu gibi vazgeçilemez bir peynir çeşitidir.
₺ 65,00Sepete Ekle
ERZİNCAN TULUM PEYNİR (1 KG)
Yapımına Mayıs, Haziran aylarında başlanan ve takribi Eylül- Ekim aylarında hazır hale gelen Erzincan ilimizin yüksek rakımlı yerlerinde, zengin bitki örtüsüne sahip iklim ve topraklarında otlayan KARAMAN koyunundan elde edilen sütten yapılan yöresel bir peynir çeşididir. ERZİNCAN TULUM PEYNİRİ ÖZELLİKLERİ Her peynir çeşidinde olduğu gibi yörenin, iklimi, toprağı ve bitki
₺ 65,00Sepete Ekle
ERZİNCAN TULUM PEYNİR (1 KG)
Yapımına Mayıs, Haziran aylarında başlanan ve takribi Eylül- Ekim aylarında hazır hale gelen Erzincan ilimizin yüksek rakımlı yerlerinde, zengin bitki örtüsüne sahip iklim ve topraklarında otlayan KARAMAN koyunundan elde edilen sütten yapılan yöresel bir peynir çeşididir. ERZİNCAN TULUM PEYNİRİ ÖZELLİKLERİ Her peynir çeşidinde olduğu gibi yörenin, iklimi, toprağı ve bitki
₺ 65,00Sepete Ekle
VAN OTLU PEYNİR (1 KG)
Van’ın geleneksel otlu peyniri ilkbaharda, hem sütün hem de otun bol olduğu dönemde, genellikle koyun sütünden üretilir. Ancak, koyun sütüne inek ve keçi sütü de karıştırıldığı olur. Sütler çiğ olarak ya da çok az ısıtılarak mayalanır. Mayalama sıcaklığı yaklaşık 30 derecedir. süt 1-2 saatte pıhtılaşır. Daha sonra bir kat pıhtı,
₺ 55,00Sepete Ekle
VAN OTLU PEYNİR (1 KG)
Van’ın geleneksel otlu peyniri ilkbaharda, hem sütün hem de otun bol olduğu dönemde, genellikle koyun sütünden üretilir. Ancak, koyun sütüne inek ve keçi sütü de karıştırıldığı olur. Sütler çiğ olarak ya da çok az ısıtılarak mayalanır. Mayalama sıcaklığı yaklaşık 30 derecedir. süt 1-2 saatte pıhtılaşır. Daha sonra bir kat pıhtı,
₺ 55,00Sepete Ekle
İncelemeler
Henüz inceleme yapılmadı.