LORSUZ YEŞİL PEYNİR (1 KG)
₺ 50,00
KarşılaştırAçıklama
Lor peyniri yumuşak kıvama sahip, keçi ve koyun kaynaklı elde edilen ve taze tüketilebilen bir besin kaynağıdır. Kısa ömürlü olan tuzlu ve tuzsuz tüketilebilen İtalyanlara özgü bir peynir çeşididir. Ana vatanı İtalya olan bu peynir diğer bir adıyla da İtalya peyniri olarak da bilinmektedir. Lor peyniri düzenli olarak tüketildiğinde insan sağlığı üzerinde başta beyin ve göz hastalıkları olmak üzere MS hastalığı (multipl skleroz), Alzheimer ve Parkinson hastalıklarına doğal bir çözüm kaynağı olmaktadır.
Lor peyniri ayrıca vitamin ve mineral açısından da oldukça zengindir. Günlük yaşam koşullarında ihtiyacımız olan A vitamini, B2 vitamini, B12 vitamini, omega 3, omega 6, yağ asitleri, proteinler, kalsiyum, fosfor, selenyum ve çinko açısından iyi kaynaklıdırlar.
Related products
TAZE CİVİL PEYNİR (1 KG)
Köy tereyağı mandıra tereyağlarından çok farklı olup lezzet bakımından üstün kalitede bir üründür. Köylerimizdeki sütlerden elde edilen tereyağı v.s ürünlerin lezzetine doyum olmaz. Selim Selimoğlu güvencesi ile bu ürünü alıp gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz.
₺ 30,00Sepete Ekle
TAZE CİVİL PEYNİR (1 KG)
Köy tereyağı mandıra tereyağlarından çok farklı olup lezzet bakımından üstün kalitede bir üründür. Köylerimizdeki sütlerden elde edilen tereyağı v.s ürünlerin lezzetine doyum olmaz. Selim Selimoğlu güvencesi ile bu ürünü alıp gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz.
₺ 30,00Sepete Ekle
KÖY KETESİ (1 ADET)
Özel Erzurum köy ketesi özel hazırlanmaktadır. Özel Fırınlarda üretilmiştir. Belirtilen fiyat 5’li paket için geçerlidir.
₺ 20,00Sepete Ekle
KÖY KETESİ (1 ADET)
Özel Erzurum köy ketesi özel hazırlanmaktadır. Özel Fırınlarda üretilmiştir. Belirtilen fiyat 5’li paket için geçerlidir.
₺ 20,00Sepete Ekle
KARS GRAVYERİ (1 KG)
Gravyer peynirinin yapılması büyük bir itina ister ve bu itina daha sut veren inekten başlar. Bunun ıçm ineğin mutlaka mer’ada otlamış olması, pancar veya arpa küspesi, yahut bekletilmiş ot yememiş olması lâzımdır. İneklerin kendilerinde ve memelerinde hastalık olmayacak. sütler gayet temiz sağılacak ve sütün peynire elverişli olup olmadığı mutlaka fabrikada
₺ 100,00Sepete Ekle
KARS GRAVYERİ (1 KG)
Gravyer peynirinin yapılması büyük bir itina ister ve bu itina daha sut veren inekten başlar. Bunun ıçm ineğin mutlaka mer’ada otlamış olması, pancar veya arpa küspesi, yahut bekletilmiş ot yememiş olması lâzımdır. İneklerin kendilerinde ve memelerinde hastalık olmayacak. sütler gayet temiz sağılacak ve sütün peynire elverişli olup olmadığı mutlaka fabrikada
₺ 100,00Sepete Ekle
ÖRGÜ PEYNİR (1 KG)
Selim Selimoğlu Örgü Peyniri (k.m. %40) eski tarife göre iki basamaklı üretim metodu ile zahmetli el yapımı ve yüksek kalite koşullarına uyularak peynir haline getirilip saç örgüsü şeklinde imal ediliyor. Bu üretim metoduda peynire o özel baharatlı ve tuzlu tadını veriyor. İsteyenler arzuladıkları tuz oranını, peyniri tüketmeden önce bir kaç
₺ 60,00Sepete Ekle
ÖRGÜ PEYNİR (1 KG)
Selim Selimoğlu Örgü Peyniri (k.m. %40) eski tarife göre iki basamaklı üretim metodu ile zahmetli el yapımı ve yüksek kalite koşullarına uyularak peynir haline getirilip saç örgüsü şeklinde imal ediliyor. Bu üretim metoduda peynire o özel baharatlı ve tuzlu tadını veriyor. İsteyenler arzuladıkları tuz oranını, peyniri tüketmeden önce bir kaç
₺ 60,00Sepete Ekle
VAN OTLU PEYNİR (1 KG)
Van’ın geleneksel otlu peyniri ilkbaharda, hem sütün hem de otun bol olduğu dönemde, genellikle koyun sütünden üretilir. Ancak, koyun sütüne inek ve keçi sütü de karıştırıldığı olur. Sütler çiğ olarak ya da çok az ısıtılarak mayalanır. Mayalama sıcaklığı yaklaşık 30 derecedir. süt 1-2 saatte pıhtılaşır. Daha sonra bir kat pıhtı,
₺ 55,00Sepete Ekle
VAN OTLU PEYNİR (1 KG)
Van’ın geleneksel otlu peyniri ilkbaharda, hem sütün hem de otun bol olduğu dönemde, genellikle koyun sütünden üretilir. Ancak, koyun sütüne inek ve keçi sütü de karıştırıldığı olur. Sütler çiğ olarak ya da çok az ısıtılarak mayalanır. Mayalama sıcaklığı yaklaşık 30 derecedir. süt 1-2 saatte pıhtılaşır. Daha sonra bir kat pıhtı,
₺ 55,00Sepete Ekle
TAZE KAŞAR PEYNİRİ (1 KG)
Kaşar peyniri için topladığımız sütleri, peynir mandıramızdaki özel süt temizleyici makinelerden geçirerek içindeki zararlı maddelerden arındırıyoruz. Ardından el emeği göz nuru işçilik yöntemleriyle, klasik bir tarzda kaşar peynirlerini hazırlayarak, özel olarak yapılmış ağaç zeminler üzerinde 25 – 30 gün kadar süreyle tuttuktan sonra, en az 3 ay süreyle bekletilmek üzere,
₺ 55,00Sepete Ekle
TAZE KAŞAR PEYNİRİ (1 KG)
Kaşar peyniri için topladığımız sütleri, peynir mandıramızdaki özel süt temizleyici makinelerden geçirerek içindeki zararlı maddelerden arındırıyoruz. Ardından el emeği göz nuru işçilik yöntemleriyle, klasik bir tarzda kaşar peynirlerini hazırlayarak, özel olarak yapılmış ağaç zeminler üzerinde 25 – 30 gün kadar süreyle tuttuktan sonra, en az 3 ay süreyle bekletilmek üzere,
₺ 55,00Sepete Ekle
İncelemeler
Henüz inceleme yapılmadı.