ÜRÜNLERİMİZ

61 sonuçtan 1-48 arası gösteriliyor

AŞOTU
(1 KG)

 30,00

 30,00Sepete Ekle

AŞOTU
(1 KG)

 30,00

Erzurum’da özellikle ayran çorbasıyla birlikte alınan aşotunun tıbbi yönden de bazı rahatsızlığa iyi geldiği bildirildi. Orjinal Adı Coriandrum Sativum olan, halk arasında da aşotu olarak bilinen(kişniş otu) maydanozgiller familyasından. Anayurdu Akdeniz havzası olan aşotu, günümüzde birçok yerde ve ülkemizde yabani bitki ya da kültür bitkisi olarak yetiştiriliyor. 60 santimetreye kadar

BALLI SARMA
(1 KG)

 70,00

 70,00Sepete Ekle

BALLI SARMA
(1 KG)

 70,00

Bal, ceviz, fındık ve undan oluşan; protein, karbonhidrat, yağ, vitamin ve mineral maddelerini önemli ölçüde içeren bir gıda olan pestil; A, B vitaminleri ve demir yönünden zengin bir besin maddesi niteliği taşıyor. Pestil, vücut doku ve hücrelerinin yenilenmesinde, su dengesinin korunmasında, hormon- enzim üretiminde ve bağışıklık sisteminin güçlendirilmesinde önemli bir

ÇAŞIR
(1 KG)

 100,00

 100,00Sepete Ekle

ÇAŞIR
(1 KG)

 100,00

Erzurum’un yöresel lezzeti.

CEVİZLİ DUT PESTİLİ
(1 KG)

 55,00

Dut pekmezi, süt, bal, ceviz, fındık ve undan oluşan; protein, karbonhidrat, yağ, vitamin ve mineral maddelerini önemli ölçüde içeren bir gıda olan pestil; A, B vitaminleri ve demir yönünden zengin bir besin maddesi niteliği taşıyor. Pestil, vücut doku ve hücrelerinin yenilenmesinde, su dengesinin korunmasında, hormon- enzim üretiminde ve bağışıklık sisteminin

CEVİZLİ KETE
(1 ADET)

 10,00

 10,00Sepete Ekle

CEVİZLİ KETE
(1 ADET)

 10,00

Erzurum cevizli köy ketesi özel hazırlanmaktadır. Özel tandır fırınında üretilmiştir. Belirtilen fiyat 1 adet için geçerlidir.

ÇİĞ KAYMAK
(1 KG)

 70,00

 70,00Sepete Ekle

ÇİĞ KAYMAK
(1 KG)

 70,00

Çiğ kaymak sütün kendinde bulunan kaymak kısmıdır. Kaymağın ekşimesini önlemek ve tatlı kalmasını sağlamak ve yağı alınan sütü peynir yapmak için sağılınca hemen 60 santim derinliğinde bir kaba doldurup soğuk suya koyunuz. Sütün ısısının 10 -12 derecede bulunması için suyun derecesini ona göre düzenlemek gerekir. Zira sütün soğuk bulunmasından kaymaklanma

ÇÖMLEK PEYNİR
(1 KG)

 50,00

 50,00Sepete Ekle

ÇÖMLEK PEYNİR
(1 KG)

 50,00

Çömlek peyniri yumuşak kıvama sahip, keçi ve koyun kaynaklı elde edilen ve taze tüketilebilen bir besin kaynağıdır. Kısa ömürlü olan tuzlu ve tuzsuz tüketilebilen İtalyanlara özgü bir peynir çeşididir. Ana vatanı İtalya olan bu peynir diğer bir adıyla da İtalya peyniri olarak da bilinmektedir. Çömlek peyniri düzenli olarak tüketildiğinde insan

DUT PEKMEZİ
(1 KG)

 65,00

 65,00Sepete Ekle

DUT PEKMEZİ
(1 KG)

 65,00

Pekmez üzüm, incir, keçiboynuzu (harnup) veya dut gibi tatlı meyvelerin ya da şeker pancarı, ardıç meyvesi gibi şekere dönüşebilecek tarım ürünlerinin ezilerek kaynatılması ile üretilen, Anadolu’ya özgü, yoğun ve tatlı bir şuruptur. Pekmez, yüksek şeker içeriği nedeniyle iyi bir karbonhidrat ve enerji kaynağıdır. Ayrıca, mineralleri yoğun olarak içermektedir. Pekmez özellikle

ERZİNCAN TULUM PEYNİR
(1 KG)

 65,00

Yapımına Mayıs, Haziran aylarında başlanan ve takribi Eylül- Ekim aylarında hazır hale gelen Erzincan ilimizin yüksek rakımlı yerlerinde, zengin bitki örtüsüne sahip iklim ve topraklarında otlayan KARAMAN koyunundan elde edilen sütten yapılan yöresel bir peynir çeşididir. ERZİNCAN TULUM PEYNİRİ ÖZELLİKLERİ Her peynir çeşidinde olduğu gibi yörenin, iklimi, toprağı ve bitki

ERZURUM AKİDE ŞEKERİ
(500 GR)

 20,00

​​Geleneksel şekerlerden bir tanesi de akide şekeridir. Gözleri kamaştıran rengarenk çeşitleri mevcuttur. Misafirlerinize ikramlarınızda kullanabilirsiniz. 500 gr

ERZURUM KOYUN PEYNİRİ
(1 KG)

 65,00

Selim Selimoğlu Koyun Peynirimiz için %100 saf koyun sütü kullanıyoruz. O özel ve aromatik lezzet herkes tarafından çok beĝeniliyor. Kavun, şeftali ve üzüm gibi Akdeniz meyvelerin yanına harika uyum saĝlıyor. Türk mutfaĝında ve hatta diĝer Akdeniz ülkelerinde olduĝu gibi vazgeçilemez bir peynir çeşitidir.

ERZURUM PEYNİR HELVASI HORİS (1 KG)

 75,00

Horis Peynir Helvası, Taze sütün kaymağı alınır ve tereyağı kıvamına gelinceye kadar kaynatılır. Daha sonra un ile karıştırılıp uzun süre kavrulur. Soğutulduktan sonra tuz ve taze civil peynir eklenip yoğrulur ve tüketime hazır hale gelir. Bu işlemlerin tamamı hijyenik ortamlarda yapılır ve hiçbir katkı maddesi kullanılmaz.

ESKİ KAŞAR PEYNİRİ
(1 KG)

 75,00

Kaşar peyniri için topladığımız sütleri, peynir mandıramızdaki özel süt temizleyici makinelerden geçirerek içindeki zararlı maddelerden arındırıyoruz. Ardından el emeği göz nuru işçilik yöntemleriyle, klasik bir tarzda kaşar peynirlerini hazırlayarak, özel olarak yapılmış ağaç zeminler üzerinde 25 – 30 gün kadar süreyle tuttuktan sonra, en az 3 ay süreyle bekletilmek üzere,

FISTIKLI HELVA
(1 KG)

 55,00

 55,00Sepete Ekle

FISTIKLI HELVA
(1 KG)

 55,00

Selimoğlu tahin helvası, en kaliteli susamların özel taş değirmenlerde ezilmesiyle hazırlanmış tahin ve  beyaz şekerden, 1907 yılından beri  ustalığın tecrübesi ile üretilen, geleneksel Türk tatlısıdır.  Doyurucu, besleyici, sağlıklı ve enerji verici özellikleri bakımından yüzyıllardır farklı nedenlerle sofralarda çok tercih edilen bir tatlı olmuştur. Sağlıklı tatlı tüketmeyi tercih edenlerin, enerjiye ihtiyacı

GÖĞERMİŞ PEYNİR
(1 KG)

 40,00

Erzurum Kerti Peynir 1 kg. (KÜFLÜ PEYNİR,YEŞİL PEYNİR)

HINIS FASÜLYESİ
(1 KG)

 45,00

 45,00Sepete Ekle

HINIS FASÜLYESİ
(1 KG)

 45,00

Pişince normal fasulyelerden daha büyük ve daha lezzetli olur. Piştikten sonra dağılmaz. Genellikle pişirmeden önce sütte ıslatılırsa daha lezzetli olur. Ürünü Saklama Şartları: Nem almayan ortamda saklayınız. Not: Bu ürün paket olarak satılmaktadır. Bir paket ağırlığı 1000 gramdır. Not: Kapıda ödeme sistemi ile ödemenizi kapıda ister kredi kartı ile isterseniz nakit olarak gerçekleştirebilirsiniz

KADAYIF DOLMASI
(10 ADET)

 50,00

 50,00Sepete Ekle

KADAYIF DOLMASI
(10 ADET)

 50,00

Tel tel kadayıfların içine ceviz doldurularak mis gibi kızarmasıyla altın sarısı rengi aldığında damağınızda eşsiz bir tat bırakacaktır.

KARS GRAVYERİ
(1 KG)

 100,00

 100,00Sepete Ekle

KARS GRAVYERİ
(1 KG)

 100,00

Gravyer peynirinin yapılması büyük bir itina ister ve bu itina daha sut veren inekten başlar. Bunun ıçm ineğin mutlaka mer’ada otlamış olması, pancar veya arpa küspesi, yahut bekletilmiş ot yememiş olması lâzımdır. İneklerin kendilerinde ve memelerinde hastalık olmayacak. sütler gayet temiz sağılacak ve sütün peynire elverişli olup olmadığı mutlaka fabrikada

KAVURMA
(1 KG)

 150,00

 150,00Sepete Ekle

KAVURMA
(1 KG)

 150,00

Rize kavurması dünyaca ünlü olup herkes tarafından çok sevilmektedir. Fabrikada yok satış yapmaktadır. Tadı doyumsuz olup sağlık açısından çok öenm ihfa etmektedir.

KIZILCIK PESTİLİ
(1 KG)

 40,00

 40,00Sepete Ekle

KIZILCIK PESTİLİ
(1 KG)

 40,00

Kızılcık, ortalama 1 metreye kadar uzanabilen kısa boylu ağaçlarda yetişen bir meyvedir. Kızılcık ağacının çiçekleri genelde sarı olur. Birçok şekilde tüketilen kızılcık, daha çok marmelat ve içecek olarak tüketilmektedir. Bunun dışında çok eski çağlardan itibaren tıbbi amaçlı kullanımı yanında giyim sektöründe battaniye boyamak için de kullanılmıştır. Kızılcığın sağlık açısından birçok faydası vardır.

KÖY EKMEĞİ
(1 ADET)

 8,00

 8,00Sepete Ekle

KÖY EKMEĞİ
(1 ADET)

 8,00

Erzurum köy ekmeği özel hazırlanmaktadır. Özel tandır fırınında üretilmiştir. Belirtilen fiyat 1 adet için geçerlidir.

KÖY KETESİ
(1 ADET)

 20,00

 20,00Sepete Ekle

KÖY KETESİ
(1 ADET)

 20,00

Özel Erzurum köy ketesi özel hazırlanmaktadır. Özel Fırınlarda üretilmiştir. Belirtilen fiyat 5’li paket için geçerlidir.

KURU DUT
(1 KG)

 50,00

 50,00Sepete Ekle

KURU DUT
(1 KG)

 50,00

Vücuda kuvvet verir, kansızlığa iyi gelir. Ağız, bademcik ve boğaz iltihabı, diş eti hastalıkları ve öksürüğe karşı faydalıdır. Ateş düşürür. Karaciğeri kuvvetlendirir. Mide ve bağırsakların düzenli çalışmasına yardım eder. Özellikle yemekle birlikte yenildiğinde hazmı kolaylaştırır. Aç karnına yenirse kabızlığı giderir ve hatta ishal yapabilir, bağırsak kurtlarını düşürmeye de yardımcı olur.

KURU KAYMAK
(1 KG)

 100,00

 100,00Sepete Ekle

KURU KAYMAK
(1 KG)

 100,00

Erzincan’ın Kemaliye (Eğin) ilçesinden yaz ayları dışında 3 mevsim haftada bir gün getirdiğimiz Kuru Kaymaklar hemşerilerimiz için nostaljik bir anlam ifade ediyor.

LORLU YEŞİL PEYNİR
(1 KG)

 40,00

Lor peyniri yumuşak kıvama sahip, keçi ve koyun kaynaklı elde edilen ve taze tüketilebilen bir besin kaynağıdır. Kısa ömürlü olan tuzlu ve tuzsuz tüketilebilen İtalyanlara özgü bir peynir çeşididir. Ana vatanı İtalya olan bu peynir diğer bir adıyla da İtalya peyniri olarak da bilinmektedir. Lor peyniri düzenli olarak tüketildiğinde insan

LORSUZ YEŞİL PEYNİR
(1 KG)

 50,00

Lor peyniri yumuşak kıvama sahip, keçi ve koyun kaynaklı elde edilen ve taze tüketilebilen bir besin kaynağıdır. Kısa ömürlü olan tuzlu ve tuzsuz tüketilebilen İtalyanlara özgü bir peynir çeşididir. Ana vatanı İtalya olan bu peynir diğer bir adıyla da İtalya peyniri olarak da bilinmektedir. Lor peyniri düzenli olarak tüketildiğinde insan

MANTI
(1 KG)

 70,00

 70,00Sepete Ekle

MANTI
(1 KG)

 70,00

Ürünlerimiz katkısızdır, %100 dana kıymadan yapılmıştır. 1. sınıf un ve yumurta kullanılmıştır. Herhangi bir koruyucu kimyasal madde içermez.

MEDİNE HURMASI
(500 GR)

 70,00

 70,00Sepete Ekle

MEDİNE HURMASI
(500 GR)

 70,00

Bilinen en eski bitki çeşitlerinden biri olan hurma, günümüzde lezzetinin yanı sıra besleyici özelliği nedeniyle de tercih edilen bir besindir. Her geçen gün keşfedilen faydaları hurmayı, hem gıda hem de ilaç olarak kullanılan bir besin haline getirmiştir. Hurmanın sahip olduğu bu özelliklere Meryem Suresi’nde dikkat çekilmiştir. Hurmanın Faydaları ; Besleyici

MUSKA TATLISI
(1 KG)

 70,00

 70,00Sepete Ekle

MUSKA TATLISI
(1 KG)

 70,00

Fındık ezmesi ile pestilin enfes sunumu.

ÖRGÜ PEYNİR
(1 KG)

 60,00

 60,00Sepete Ekle

ÖRGÜ PEYNİR
(1 KG)

 60,00

Selim Selimoğlu Örgü Peyniri (k.m. %40) eski tarife göre iki basamaklı üretim metodu ile zahmetli el yapımı ve yüksek kalite koşullarına uyularak peynir haline getirilip saç örgüsü şeklinde imal ediliyor. Bu üretim metoduda peynire o özel baharatlı ve tuzlu tadını veriyor. İsteyenler arzuladıkları tuz oranını, peyniri tüketmeden önce bir kaç

PEKMEZ
(1 KG)

 70,00

 70,00Sepete Ekle

PEKMEZ
(1 KG)

 70,00

Pekmez üzüm, incir, keçiboynuzu (harnup) veya dut gibi tatlı meyvelerin ya da şeker pancarı, ardıç meyvesi gibi şekere dönüşebilecek tarım ürünlerinin ezilerek kaynatılması ile üretilen, Anadoluya özgü, yoğun ve tatlı bir şuruptur. Pekmez, yüksek şeker içeriği nedeniyle iyi bir karbonhidrat ve enerji kaynağıdır. Ayrıca, mineralleri yoğun olarak içermektedir. Pekmez özellikle

PETEK BAL
(3 KG)

 150,00

 150,00Sepete Ekle

PETEK BAL
(3 KG)

 150,00

Petekli bal Erzurum ilinin yüksek yaylalarında üretilen kaliteli bir baldır. Doğunun yüksek rakımlı bölgelerindeki çiçeklerden elde edilmiştir. Tartılarak satılmaktadır. Balın Faydaları ; Grip ve nezleyi iyileştirir. Enerji verir. Eğer suyla karıştırılıp içilirse, mantar zehirlenmesine iyi gelir. İçine konulan birçok sebzeyi ve meyveyi yaklaşık 6 ay süreyle tazeliğini korur. Gözlere sürme

PİKOLALI DUT KÖMESİ
(1 KG)

 50,00

Dut Pekmezi, süt, bal, ceviz, fındık ve undan oluşmuş, içerisinde temel besin öğeleri olan protein, karbonhidrat, yağ, vitamin ve mineral maddelerini önemli ölçüde bulunduran vazgeçemediğimiz bir gıda maddesidir.

SADE DUT KÖMESİ
(1 KG)

 50,00

 50,00Sepete Ekle

SADE DUT KÖMESİ
(1 KG)

 50,00

Önceleri kışın tüketilmek için pestiller kurutulur ve soğuk aylarda insanlar enerji ihtiyaçlarını onunla karşılardı. Yüksek enerji değerine sahip olan pestil ve kömeler ayni zamanda içerdikleri diğer besin kaynakları bakımından da önemli gıda maddelerinden biri haline gelmiştir. 100 gr. Pestil 332 kcal enerji verirken, 139 mgr. Fosfor, 1260 mgr Potasyum ve

SADE DUT PESTİLİ
(1 KG)

 50,00

 50,00Sepete Ekle

SADE DUT PESTİLİ
(1 KG)

 50,00

Dut pekmezi, süt, bal, ceviz, fındık ve undan oluşan; protein, karbonhidrat, yağ, vitamin ve mineral maddelerini önemli ölçüde içeren bir gıda olan pestil; A, B vitaminleri ve demir yönünden zengin bir besin maddesi niteliği taşıyor.Pestil, vücut doku ve hücrelerinin yenilenmesinde, su dengesinin korunmasında, hormon- enzim üretiminde ve bağışıklık sisteminin güçlendirilmesinde

SADE HELVA
(1 KG)

 40,00

 40,00Sepete Ekle

SADE HELVA
(1 KG)

 40,00

Selimoğlu tahin helvası, en kaliteli susamların özel taş değirmenlerde ezilmesiyle hazırlanmış tahin ve  beyaz şekerden, 1907 yılından beri  ustalığın tecrübesi ile üretilen, geleneksel Türk tatlısıdır.  Doyurucu, besleyici, sağlıklı ve enerji verici özellikleri bakımından yüzyıllardır farklı nedenlerle sofralarda çok tercih edilen bir tatlı olmuştur. Sağlıklı tatlı tüketmeyi tercih edenlerin, enerjiye ihtiyacı

SADE YAĞ
(1 KG)

 80,00

 80,00Sepete Ekle

SADE YAĞ
(1 KG)

 80,00

Sade Yağ yaylalardan toplanan Sütlerden elde edilmektedir fabrikasyon Ürün Değildir. 1 kg Topaklar halinde satılmaktadır. Müşterilerimize ürünü paketlerken vakum ambalaj içinde serin dondurucuda donuk bir şekilde çıkartılıp Aynı Gün koli yapılarak kargoya verilir.

SALAMURA CİVİL PEYNİR (1 KG)

 40,00

Peyniri yıkayıp tek tek tuza bulayıp cam kavanoza yerleştirilir.2 gün beklettikten sonra kalan tuzu suda eritin. suyun yoğunluğunu ölçmek için 1 çiğ yumurtayı  tuzlu suya bırakın ,yumurtanın tepesi metal para kadar görünürse iyidir. Yumurta suyun dibinde kalıyorsa tuz eklemeye devam edin. Kavanozda boş yer kalmayacak  şekilde peynirin üzerini tuzlu suyla

ŞEKERSİZ KARAKOVAN BALI
(1 KG)

 200,00

Altı ay kapalı kalıp topluiğne başı kadar bir aydınlık görmediği için kapalıkovan yani KARAKOVAN BALI denir. Erzurum’un oldukça yüksek 2000’e yakın çiçeğinden karakovan balını toplayan kafkas arıları; hortumu uzun olduğundan çiçekteki tüm balı alır. Ortasında balmumu yoktur. Tamamıyle natureldir. İnsan eli değmeden arı kendi isteğine göre hazırlamıştır. Şeker (Glikoz) oranı

ŞEKERSİZ SAF BAL
(1 KG)

 150,00

 150,00Sepete Ekle

ŞEKERSİZ SAF BAL
(1 KG)

 150,00

Ürünümüz kesinlikle ısı, ışıl ve filtreleme işlemlerine tabi tutulmadan doğal haliyle sofralarınıza sunulmaktadır. Balımızın içindeki mineral, vitamin  vb. maddeler öldürülmediği için 2 ila 12 ay arasında kristalize olabilir(donabilir). Kristalize olarak donan balı eski haline dönüştürerek tüketebilirsiniz, ancak bunu yaparken donmuş balı 45 0C  yi geçmeme koşuluyla ısıtarak eritmeye dikkat etmelisiniz.

Web Tasarım

Gezi Rehberi

Türban ve Saç Tasarımı

Erzurum Günlük Kiralık Ev

Erzurum Süt ve Süt Ürünleri

Erzurum Cağ Kebabı

Erzurum Yeşil Peyniri ve Yöresel Ürünler

Erzurum Yöresel Ürünler

Erzincan Tulum Peyniri ve Yöresel Ürünler

Sistem Mühendisi

Developer

Döner Sipariş Ver